Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Έξι ποδήλατα με γονίδια supercar

Εκτός από αυτοκίνητα με εκατοντάδες ίππους στους τροχούς τους, μερικοί κορυφαίοι κατασκευαστές φτιάχνουν και φανταστικά ποδήλατα!


Τι κοινό έχουν τα supercars, με τα ποδήλατα θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς και η απορία είναι σίγουρα λογική, όμως πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων με ειδίκευση στα σπορ μοντέλα, φτιάχνουν και τέτοια. 

Οι τιμές τους είναι τσιμπημένες, όπως και των τετράτροχων δημιουργημάτων τους, όμως η φιλοσοφία τους δεν αλλάζει και δημιουργούν ποδήλατα με προσοχή στη λεπτομέρεια και άριστη ποιότητα κατασκευής. 

Εταιρείες όπως η Bugatti, η Lamborghini ή η Ferrari είναι μερικά παραδείγματα από τις φίρμες που θα δείτε παρακάτω, οπότε αν αναζητάτε ένα όχημα με το σήμα τους, βρήκατε την ευκαιρία σας! Το σημαντικότερο είναι ότι εκτός από τις μετακινήσεις σας, τα εν λόγω δίτροχα θα φροντίζουν και τη... φυσική σας κατάσταση.

BMW


Το έξυπνο ποδήλατο της BMW βρίσκεται ήδη στην αγορά και εφοδιάζεται και με ένα μικρό ηλεκτρικό μοτέρ που μπορεί να σας ξεκουράζει στις ανηφόρες. Έχει τελική 25 χλμ./ώρα (με τον ηλεκτροκινητήρα) και έχει και ένδειξη αλλαγής σχέσης, όπως τα αυτοκίνητα, για να έχετε πάντα επιλεγμένη τη σωστή ταχύτητα. Κοστίζει 2.850€.

Bugatti


Αν και οι 32.500€ που απαιτούνται για την αγορά αυτού του ποδηλάτου, δεν είναι ακριβώς λίγα χρήματα, δικαιολογούνται εν μέρη καθώς έχει πάνω του το σήμα της Bugatti. Παράλληλα, είναι και ένα από τα ελαφρύτερα που μπορείτε να αγοράσετε καθώς ζυγίζει λιγότερα από 5 κιλά στο σύνολό του.

Ferrari




Ως γνήσιο δημιούργημα της Scuderia Ferrari, αυτό το ποδήλατο έχει ανεξάρτητο σκελετό από ανθρακονήματα, δισκόφρενα και στους δύο τροχούς και ειδικά μελετημένη, ανατομική θέση οδήγησης. Αν όλα αυτά σας αρέσουν και θέλετε να αποκτήσετε την πρώτη σας Ferrari, θα σας στοιχίσει μόλις 2.120€. 

Lamborghini



Το ιδιαίτερο ποδήλατο της Lamborghini, έχει πανέμορφο σχέδιο και... αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κάτι που δεν συναντάμε συχνά. Δεν πρόκειται για διπλού συμπλέκτη, όπως τα αυτοκίνητα της μάρκας, όμως έχει δύο σχέσεις και κάνει ξεκούραστες διαδρομές. Παράλληλα, στη θέση της αλυσίδας, συναντάμε έναν ιμάντα. Κοστίζει 3.325€ και κατασκευάστηκαν μόλις 250 κομμάτια. 

McLaren


Με αγωνιστικό πορτοκαλί-μαύρο χρώμα και την υπογραφή της Specialized, που είναι... συνώνυμο της McLaren στον κόσμο των ποδηλάτων, το εν λόγω δίτροχο είναι ένα από τα καλύτερα στην αγορά. Τα 9.550€ που στοιχίζει δεν είναι λίγα, όμως πολλά μέρη του είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. 

Porsche


Το ποδήλατο της Porsche μπορεί να μην είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά στην αγορά και να μην υιοθετεί επαναστατικές λύσεις, όμως είναι σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα. Είναι ελαφρύ, έχει γίνει ευρεία χρήση ανθρακονημάτων στην κατασκευή του και το φρενάρουν δισκόφρενα σε κάθε τροχό. Κοστίζει 6.650€.

Πηγή:
http://www.gazzetta.gr/in-motion/news/article/1180415/exi-podilata-me-gonidia-supercar-pics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου