Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Με οδηγό τις νέες τεχνολογίες η BrainBox εισάγει το ποδήλατο σε Ελλάδα και Ευρώπη

H Brainbox Α.Ε. αναπτύσσεται στο εξωτερικό και συμμετέχει στο διεθνές συνέδριο Velocity που πραγματοποιείται στην Ολλανδία για λύσεις διαμοιραζόμενης μετακίνησης που ενθαρρύνουν την βιώσιμη κινητικότητα.

Η Brainbox Α.Ε., μια Ελληνική εταιρία που γεννήθηκε το 2008 μέσα στην οικονομική κρίση, είναι ο κατασκευαστής καινοτόμων τεχνολογιών αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων, συστήματα που εξαπλώνονται με ταχείς ρυθμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Aφού κατάφερε να εγκαταστήσει τις καινοτόμες τεχνολογίες της σε περισσότερες από 30 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο, επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Ευρώπη προωθώντας λύσεις  διαμοιραζόμενης μετακίνησης που ενθαρρύνουν την βιώσιμη κινητικότητα.

Είναι η μοναδική Ελληνική Εταιρία που είναι Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατών (ECF), της ομοσπονδίας που καλύπτει 60 ενώσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στη διάδοση του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης επιδιώκοντας να αλλάξει νοοτροπίες, πολιτικές και χρηματοδοτήσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Φέτος η Brainbox θα συμμετέχει στο διεθνές συνέδριο Velocity 2017 που διοργανώνει η ECF στην Ολλανδία με την συμμετοχή περισσότερων από 1.500 συμμετεχόντων.  όπου θα ανακοινωθεί επίσημα το PEBSS, ένας παγκόσμιος σύνδεσμος κατασκευαστών για λύσεις διαμοιραζόμενης μετακίνησης. Η Brainbox είναι το μοναδικό μέλος που συμμετέχει από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και φυσικά μοναδική εταιρία στην Ελλάδα.

Η εταιρία θα συμμετάσχει ως ομιλητής στο συνέδριο με θεματική "έξυπνες πόλεις" μαζί με τους κατασκευαστές του συστήματος ποδηλάτων του Montreal αλλά και του Λονδίνου για το μέλλον του bike sharing και το νέο smart bike που θα κυκλοφορήσει εντός του έτους.

Θα παρουσιάσει λύσεις όπως το σύστημα της Θεσσαλονίκης σε μια ημερίδα που γίνεται αποκλειστικά για δημάρχους όλης της Ευρώπης ενώ θα συμμετάσχει σε ένα speed dating με Δήμους από όλο τον κόσμο μαζί με τους 3 μεγαλύτερους κατασκευαστές του κόσμου. (B Cycle, SOBI, NextBike).

Τέλος ανακοινώνοντας τα σχέδια της για το 2017, η BrainBox θα παρουσιάσει την ίδρυση μίας νέας θυγατρικής εταιρίας με έδρα την Ολλανδία για την προώθηση καινοτόμων τεχνολογικών συστημάτων μίσθωσης ποδηλάτων στην Ευρώπη.

Η BrainBox είναι από το 2014 μέλος της Endeavor,  του πολύ γνωστού και καταξιωμένου διεθνή μη κερδοσκοπικού οργανισμού που επιλέγει και στηρίζει της πιο υποσχόμενους επιχειρηματίες ανά τον κόσμο με τη βοήθεια των κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών και επενδυτών παγκοσμίως.

Ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή Καθημερινά και Απλά από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Brainbox, Γεώργιος Βουλγαρούδης, μιλάει για βιώσιμη κινητικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου