Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Προορισμοί για λάτρεις του ποδήλατου

Ταξίδι στην Ευρώπη σε δύο ρόδες για μπόλικο πεντάλ

Για τους λάτρεις του ποδήλατου, αλλά και για όσους υποσχέθηκαν στον εαυτό τους να εντάξουν με κάποιο τρόπο την άσκηση στη ζωή τους τη νέα χρονιά που διανύουμε… οι τέσσερις ταξιδιωτικοί προορισμοί, που θα δείτε παρακάτω, αποτελούν την ιδανική πρόταση για να πραγματοποιήσετε την υπόσχεση που δώσατε στον εαυτό σας μέσα στο 2015.

1. Για μια ευχάριστη ποδηλατάδα στην Τοσκάνη - Ιταλία

Νοικιάστε το ποδήλατο της προτίμησής σας, ανάλογα με την εμπειρία και τις σωματικές αντοχές σας και απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία γνωριμίας με καινούριους τόπους… επάνω σε δύο ρόδες. 

Για να προσδώσετε ακόμη πιο απολαυστικές νότες στο ταξίδι σας, μπορείτε να συνδυάσετε τη βόλτα σας με μια επίσκεψη σε κάποιο μουσείο ή μια εμπειρία οινογευσίας και δοκιμής.


2. Περιήγηση επάνω σε δυο ρόδες στις Άλπεις και τα Πυρηναία - Γαλλία

Οι Robert και Laura Cartledge, δεινοί ποδηλάτες οι ίδιοι, δημιούργησαν την εταιρεία Le Domestique Tours το 2011, προσφέροντας μια ευρεία ποικιλία επιλογών για ποδηλατάδες στις Άλπεις και τα Πυρηναία Όρη. Οι ενδιαφερόμενοι ολοκληρώνουν τις προσχεδιασμένες διαδρομές με ειδικό οδηγό, ενώ συνοδεύονται και από οχήματα που μεταφέρουν ρουχισμό και άλλα απαραίτητα είδη, αναφέρει δημοσίευμα του βρετανικού Guardian. 


3. Για mountain biking στη Σιέρρα Νεβάδα - Ισπανία

Φανταστείτε να κάνετε ποδήλατο με φόντο τη χιονισμένη οροσειρά στο εθνικό πάρκο Sierra Nevada της Ισπανίας. Ατελείωτα μονοπάτια και απόκρημνες καταβάσεις, σε ένα από τα πιο ήπια κλίματα που υπάρχουν στον κόσμο. Η εταιρεία Pure Mountains έχει τη βάση της σε μια πρώην αγροικία εντός του εθνικού πάρκου, σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από τη Γρανάδα, και προσφέρει εναλλακτικές επιλογές διάρκειας από τρεις έως οκτώ μέρες.



4. Για όσους καλή φυσική κατάσταση – Γαλλία και Ιταλία

Για όσους αναζητούν μια πραγματική πρόκληση, τι θα λέγατε για μια μονοήμερη, αθλητική ποδηλασία δρόμου; Η διαδρομή La Marmotte διοργανώνεται στη Γαλλία, ενώ στην Ιταλία ένα πολύ διάσημο ποδηλατικό γεγονός είναι το La Maratona dles Dolomites (http://www.maratona.it/it/).


Πηγή:
http://www.newsbeast.gr/travel/destinations/arthro/775566/proorismoi-gia-latreis-tou-podilatou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου